RECEPT : Jagode , oblite s čokolado
Jagode, oblite s čokolado, so pregrešno dobre, priprava pa izredno enostavna. So pravi zaščitni znak praznovanja ljubezni, zaobljube, romantike in strasti, ki pomenijo praznovanje najlepših trenutkov našega življenja. Zato si privoščite čim več užitkov v družbi svojih boljših polovic oziroma dragih oseb...
Glede na to, da prihaja sezona teh slastnih sadežev, vam želimo čim več uživanja.
DERBY ® MALOPRODAJA, VELEPRODAJA IN DISTRIBUCIJA SVEŽEGA SADJA IN ZELENJAVE
letališka cesta 25 BTC | SI - 1000 Ljubljana,Slovenija ( EU )
www.rastoder.si
potrebujemo :
– 1 kg jagod s peclji
– 500 g čokolade (najbolje 3 mlečne čokolade in 2 jedilni
ali pa uporabite kar maso za čokoladni preliv, ki ga zgolj stopite po
navodilih)
– zobotrebci
– stiropor
Priprava jagod, oblitih s čokolado
1. korak : V pecelj vsake jagode zapičimo po en zobotrebec,
da jih bomo nato lažje pomakali v čokolado.
2. korak : Čokolado stopimo na vodni kopeli ali mikrovalovni pečici , nato pa jagode primemo za zoboterbce in jih
pomakamo v čokolado. Zobotrebce nato zapikamo v stiropor, da se čokolada na
jagodah odcediti, ohladi in posuši. Po želji še dekorirajte z čokoladnimi
črticami v drugi barvi čokolade.
dober tek :)
dober tek :)
Ni komentarjev:
Objavite komentar