petek, 1. april 2016

RECEPT : Jagode, oblite s čokolado : www.rastoder.si

RECEPT : Jagode , oblite s čokolado
Jagode, oblite s čokolado, so pregrešno dobre, priprava pa izredno enostavna. So pravi zaščitni znak praznovanja ljubezni, zaobljube, romantike in strasti, ki pomenijo praznovanje najlepših trenutkov našega življenja. Zato si privoščite čim več užitkov v družbi svojih boljših polovic oziroma dragih oseb...
Glede na to, da prihaja sezona teh slastnih sadežev, vam želimo čim več uživanja.
DERBY ® MALOPRODAJA, VELEPRODAJA  IN DISTRIBUCIJA SVEŽEGA SADJA IN ZELENJAVE
letališka cesta 25 BTC  |   SI - 1000 Ljubljana,Slovenija ( EU )
TEL : +386 1 518 74 07  E- mail : veleprodaja@rastoder.si

















     www.rastoder.si     

 potrebujemo :

– 1 kg jagod s peclji

– 500 g čokolade (najbolje 3 mlečne čokolade in 2 jedilni ali pa uporabite kar maso za čokoladni preliv, ki ga zgolj stopite po navodilih)

– zobotrebci
– stiropor

Priprava jagod, oblitih s čokolado

1. korak : V pecelj vsake jagode zapičimo po en zobotrebec, da jih bomo nato lažje pomakali v čokolado.

2. korak Čokolado stopimo na vodni kopeli ali mikrovalovni pečici  , nato pa jagode primemo za zoboterbce in jih pomakamo v čokolado. Zobotrebce nato zapikamo v stiropor, da se čokolada na jagodah odcediti, ohladi in posuši. Po želji še dekorirajte z čokoladnimi črticami v drugi barvi čokolade.

dober tek :) 


Ni komentarjev:

Objavite komentar