ponedeljek, 30. januar 2017

RASTODER : NAGRADA I PRIZNANJA ZA DOPRINOS RAZVOJU PODUZETNIŠTVA U SREDNJOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI


Poštovani/a,

drago nam je da vas možemo obavijestiti da je Komitet za dodjelu nagrada i priznanja donio odluku o dodjeli  VELIKE NAGRADE I PRIZNANJA ZA DOPRINOS RAZVOJU PODUZETNIŠTVA U SREDNJOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI  „STVARATELJI ZA STOLJEĆA  i  Društvu „RASTODER“ d.o.o. i gospodin Izet Rastoder, Ljubljana, Slovenija, na čemu vam najiskrenije čestitamo.


Kako smo vas i ranije obavještavali, Svečanost dodjele nagrada i priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ bit će održana u Dubrovniku, (03.), 04. (i 05.) 03. 2017. godine.





Cilj organizatora je da cjelokupan Projekt i posebno laureate, dugoročno, kreativno i što kvalitetnije predstavi široj javnosti. Stoga je kreiran PLAN PROMOCIJE LAUREATA „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ ZA 2016. u 2017. GODINI. Plan promocije laureata dostavit ćemo vam vrlo skoro (uz sve ostale neophodne informacije). Organizatori očekuju da laureati, neposrednim i financijskim sudjelovanjem (na temelju poslovnih mogućnosti i interesa), potpomognu realizaciju Plana te doprinesu kvalitetnoj promociji laureata, Projekta i značaja poduzetništva za sveukupni ekonomski i društveni razvoj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar