petek, 15. januar 2016

FRUIT LOGISTICA Sejem od 3 - do 5.2.2016 MESSE - Berlin ,Nemčija

FRUIT LOGISTICA je največji svetovni sejem svežega in sušenega sadja in zelenjave ter vsega, kar je vezano na pridelavo, obiranje, sušenje, sortiranje,  pakiranje, skladiščenje in logistiko.

Od 3.2.2016 do 5.2.2016 se  bo  na sejmu FRUIT LOGISTICA predstavilo okrog 6.000 podjeti ( oziroma 2.800  razstavljavcev )  is celega sveta ! 

Na več kot 116.000m2 razstavnega prostora bodo razstavljavci  predstavili celotno verigo, vključno z logistiko, ki omogoča oskrbo potrošnikov z vrhunskimi proizvodi preko celega leta.
Vsako leto sejem pritegne več kot 70.000 poslovnih obiskovalcev iz 95 držav. izkoristite priložnost in se seznanite z  najnovejšimi trendi, primerjajte cene, preverite ponudbo in spoznajte poslovne partnerje.
Omogoča predstavitev večjih in manjših razstavljavcev (tudi iz Slovenije) in ponujala odlično priložnost za sklepanje novih poslov .
Na sejmu Fruit Logistica v Berlinu se slovenska podjetja uvrščajo v sam svetovni vrh na področju trgovine s svežo zelenjavo in sadjem. Slovensko podjetje Rastoder  ,ki oskrbuje celi svet  z Derby  bananami.Dobra slovenska jabolka (Evrosad in Štajerc) pozna in jé že skorajda pol sveta.  EFOS s svojim trapview omogoči pravočasno zaznavo pojava različnih škodljivcev iz skupine vešč, ki spadajo med poglavitne škodljivce kulturnih rastlin. Eho razvija in gradi vrhunske, energetsko učinkovite ter okolju prijazne sisteme hlajenja, skladiščenja in zorenja, medtem ko MAAR poskrbi za kvalitetno in okolju prijazno embalažo. T.P.G Logistics pa je tisti, ki sadje in zelenjavo dostavi na končni cilj.

SEGMENTI FRUIT LOGISTICE :


- Vse vrste svežega sadja in zelenjave

- Suho sadje in oreščki

- Embalaža in označevanje

- Transport in logistični sistemi

- Skladiščenje

- Sistemi za gojenje/zorenje

- Računalniške in IT rešitve
Cene vstopnic so pri predstavništvu  MESSE BERLIN  35% - 40% cenejše kot pri vhodu na sejem:
-DNEVNA VSTOPNICA: 24-€  (na blagajni: 37.-€)
-STALNA VTOPNICA: 46-€  (na blagajni: 78.-€)
- STALNA VSTOPNICA + Fresh Produce Forum : 90-€
Vstopnice za poslovne obiskovalce lahko najbolj enostavno kupite   preko:
Vstopnice lahko naročite tudi pri nas:

EKSPOGRUPA d.o.o. ; mob.: 031 312 914; miha.cebulj@messe-berlin.si



















































Ni komentarjev:

Objavite komentar